fbpx

Oro tarpų šiltinimas poliuretanu

Oro tarpų šiltinimas poliuretanu tai paslauga, kuri skirta izoliuoti pastatus arba kitus objektus nuo oro pralaidumo ir šilumos praradimo. Todėl labai populiariu poliuretanu šiltinti taipogi stogus, perdangas ar pamatus.

Oro tarpų šiltinimas poliuretanu yra efektyvus būdas sumažinti energijos sąnaudas, pagerinti pastato šilumos izoliaciją ir ilgalaikį komfortą bei efektyvumą. Svarbu atidžiai pasirinkti specialistus ir medžiagas, kad būtų užtikrintas optimalus izoliacijos veiksmingumas.

Šis šiltinimo poliuretanu būdas unikalus tuo, kad tiesiogiai įpurškiamas skystas poliuretanas tiesiai į pastato ar konstrukcijos oro tarpus.

Šios paslaugos esmė yra sukurti vientisą, tankią ir efektyvią izoliacinę dangą, kuri padengia bet kokio tipo paviršius. Įpurškiamas poliuretanas išplita per visą oro tarpą ir po kelių sekundžių sukietėja, sudarant tvirtą izoliacinį sluoksnį, kuris sumažina šilumos laidumą ir užtikrina optimalų pastato šilumos išlaikymą bei energijos efektyvumą.

Šios paslauga galima  įvairiuose objektuose, įskaitant gyvenamuosius namus, komercinius pastatus, pramonines konstrukcijas ir panašiai. Tai yra patikimas ir efektyvus būdas užtikrinti pastato šilumos izoliaciją bei sumažinti energijos sąnaudas šildymui.

Kodėl oro tarpų šiltinimas poliuretanu efektyvus sprendimas

Naudinga galvojantiems apie oro tarpų šiltinimą poliuretanu

          Ką verta žinoti:

  • Pirmas požiūris yra svarbus: prieš pradedant šiltinti orą tarpus poliuretanu, svarbu atlikti kruopštų objekto apžiūrėjimą ir pasirinkti tinkamiausią šiltinimo metodą bei medžiagas.
  • Ilgalaikis investavimas: nors pradiniai šiltinimo kaštai gali būti dideli, tačiau ilgainiui išlaidos mažėja dėl sumažėjusio energijos naudojimo sąnaudų.
  • Apsaugos priemonės: prieš pradedant šiltinimo procesą, būtina užtikrinti tinkamas apsaugos priemones, nes apsaugojimas tiek savęs tiek aplinkinių visada svarbiausias.

          Dažniausiai pasitaikančios klaidos:

  • Netinkamas medžiagos pasinkimas: neteisingai pasirinktas poliuretano tankis arba kitos savybės gali lemti prastos kokybės arba netinkamai funkcionuojančią izoliaciją.
  • Nepakankamas paviršiaus paruošimas: netinkamai paruoštas paviršius ilgainiui gali lemti izoliacijos nusidėvėjimą ir gali reikėti darbus kartoti. 
  • Netinkamas purškimo procesas: neteisingai atliktas poliuretano purškimas gali sukelti nepageidaujamų įtrūkimų arba nevienodos storio izoliacinės dangos formavimąsi.

D.U.K

Mūsų klientai kalba

Scroll to Top